Over Dimanche Ureumline

Dimanche® Ureumline is gericht op de verzorging van probleemhuid en nagels, bij eelt, diabetes, kloven, schimmel, eczeem en droge huid. De droge huid is erg gevoelig. Vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een droge huid kunnen kloven en rode plekken ontstaan. De huid maakt eelt aan als reactie op verandering van huid, verlies van natuurlijke polstering en standverandering. Droge huid komt over het hele lichaam voor.

Gezicht, benen, lichaam, armen, handen en voeten dienen beschermt te worden tegen uitdroging.

De huidmilks van Dimanche® Ureumline zijn ontwikkeld voor herstellende verzorging van de huid en voetenhuid. De huidmilks zijn vrij van vetten en olie. In klassieke cremes en balsems zorgen de vetten en oliën voor verdeling van de werkzame (niet wateroplosbare) stoffen. Door in de huidmilks van Dimanche® Ureumline de oliën en vetten te vervangen door hoogwaardige lipidestructuren wordt de huid niet afgesloten. De natuurlijke huidprocessen als transpiratie, ontgassing en warmteregulatie blijven in werking.

Bovendien zijn de huidmilks van Dimanche® Ureumline vrij van allergenen terwijl ze de smeereigenschappen bezitten van een klassieke crème. De huidmilks van Dimanche® Ureumline zijn effectief in herstel van de vochtbalans in de huid. De huidmilks van Dimanche® Ureumline met 5%, 10% en 15% ureum en de Hand Face & Bodymilk worden aanbevolen voor gebruik bij diabetici. Voor de probleemhuid zijn speciale parfumvrije voetenhuidmilks beschikbaar.

Antimycose (antischimmel)

De antimycose producten van Dimanche® Ureumline richten zich op het voorkomen van infecties en het herstel van de aangedane huid. De nadelige gevolgen van schimmelaandoeningen op de huid en op de nagels worden dor Dimanche® Ureumline op cosmetische basis teruggedrongen. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Accademie van Wetenschappen bewijst IMB in 2009 middels wetenschappelijk onderzoek dat de actieve bestanddelen van de antischimmel producten van Ureumline zeer effectief zijn tegen de meest voorkomende huidschimmels, bacteriën en gisten.

Voorkom uitdroging

Gezicht, benen, lichaam, armen, handen en voeten dienen beschermt te worden tegen uitdroging.

Kennismaken met de Dimanche producten?

Neem contact met ons op of kom langs! En wij laten u kennismaken met de producten uit de Dimanche Ureumline. Klik hier om een afspraak te maken.

top